2020-11-06

Első fázis

 A feladat - ha jól értem - a KIE felélesztése, talpra állítása és járóképessé tétele. 

Első körben szükséges ehhez a KIE megismerése, felmérése. Ami személyeket jelent, merthogy a KIE mi vagyunk. Vagyis beszélgetni kell.

Holmi kérdőív, körkérdés, csoportos ötletelés több alkalommal volt. Megvannak ennek az előnyei és hátrányai. Az aktuális járványhelyzetre tekintettel talán nem érdemes kapkodni és hirtelen beindítani dolgokat, ellenben a hátteret alaposan érdemes kidolgozni és a hosszú távon fenntarthatóságot preferálni. Személyileg, anyagilag, szervezetileg meg minden egyéb téren is, hisz minden munkát számos veszély fenyeget.

A lényeg, hogy terveim szerint a tájékozódás és ötletelés fázisában vagyunk, ami várhatóan ez évben meghatározó lesz. Többekkel beszéltem már és még többekkel felvettem a kapcsolatot ez ügyben. Szándékaim szerint a legtöbb érintettel tervezek közösen gondolkodni és véleményt cserélni (az enyémet az övére), ami időigényes de lényeges. Ha valakit nem keresnék egy-két héten belül bátran szóljon rám!

következő lépés a kidolgozás, számvetés, mérlegelés lesz, sok kommunikációval. Ez elkezdődhet már idén, hisz szintén nagy falat. 

Harmadikként a konkrét munkakezdést próbaüzemekkel jövő év elejére tenném, amikor már látszanak a stabil hátterek. 

negyedik fázis pedig a rendes, üzemszerű működés. A működtetés stabilitása mellett az ellenőrzések, visszajelzések figyelése és a folyamatosan szükséges korrekciók is folynak, remélhetőleg számos munkatárs részvételével és jelentős közönség örömére.



Nincsenek megjegyzések: